Gaziantep'te Gurbetçinin Aracindan Içinde Altin Ve Döviz Bulunan Çanta Çalindi

Çantada yaklasik 200 bin lira degerinde altin ve döviz bulundugunu anlatan Hursit Ümit Günes: 'Pazar günü yola çikacaktim ama çikamiyorum ve magdurum. Hirsizlarin bulunmasini istiyorum'

Tatil için ailesiyle memleketi Gaziantep'e gelen gurbetçinin içerisinde altin ve dövizin bulundugu çantasi, otomobilinden çalindi.

Alinan bilgiye göre, Fransa'nin Mulhouse kentinde yasayan Hursit Ümit Günes (24), kisa bir süre önce ailesiyle memleketi Gaziantep'e geldi. Günes, alisveris yapmak için Inönü Caddesi'nde otomobilini durdurarak bir oyuncak dükkanina girdi.

Bu sirada kimligi henüz belirlenemeyen kisi veya kisiler, aracin camini indirerek içerisinde altin ve dövizin bulundugu çantayi alip kaçti.

Günes'in ihbari üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede çalisma baslatti.

Günes, gazetecilere, çantasinda yaklasik 200 bin lira degerinde altin ve döviz bulundugunu söyledi.

Tatil için memleketine geldigini anlatan Günes, "Pazar günü yola çikacaktim ama çikamiyorum ve magdurum. Hirsizlarin bulunmasini istiyorum. Fransa'ya dönmek için evrak ve paramin bulunmasini istiyorum. Kisa zamanda suçlularin yakalanacagina inaniyoruz. Çantanin içindeki çocugum, esim ve kendime ait belgeler nedeniyle Fransa'ya dönemedigimiz için üzüntü yasiyoruz." diye konustu.
Kaynak: AA