Eftal Dogru Spor Tesisleri, Yenilenen Yüzüyle Sporcularla Bulustu

Selçuk Belediyesi 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda, yenilenen Eftal Dogru Spor Tesislerinde Selçuk Belediyesi Spor Okullari performans gösterisi gerçeklesti. Eftal Dogru Spor Tesislerini yenilenen yüzüyle Selçuklu çocuklarla bulusturan etkinlik voleybol, basketbol ve futbol okulu ögrencilerinin performanslari ile basladi. Ögrencilerin performanslari katilimcilar tarafindan begeni ile izlendi.

Eftal Dogru Spor Tesisleri, Yenilenen Yüzüyle Sporcularla Bulustu
Yenilenen Eftal Dogru Spor Tesislerinde düzenlenen etkinlikte konusan Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel; voleybol, basketbol, futbol kurslarina katilim gösteren 176 çocuga ve antrenörlerine tesekkür etti. Selçuklu çocuklarin daha rahat ve temiz bir ortamda spor yapmalarina olanak saglayan tesisin yenilenen yüzünü çok begenen çocuklar da Baskan Sengel’e tesekkür etti. Selçuklu çocuklarin istegi üzerine tesisin yenilendigini belirten Baskan Sengel, “Eftal Dogru Spor Tesislerine 1994 yilinda dönemin belediye baskani Kamil Subasi tarafindan, bir önceki belediye baskani Eftal Dogru’nun adi verilmistir. Bizim de bir mottomuz var; ’Geçmisi hisset, gelecegi kesfet.’ Gelecegi kesfetmek adina geçmise deger vermis olan herkesi saygi ile anarak öncelikle Ahmet Ferahli Parkimizi düzenledik. Simdi de bu tesise yeniden hayat verdigimizi düsünüyorum. Simdi burasi Eftal Dogru ismine yakisir hale geldi. Bu anlamda Selçuk’a deger katmis tüm belediye baskanlarina, tüm belediye çalisanlarimiza minnetlerimizi tekrar sunuyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.



Selçuk Belediyesinin önceki dönem belediye baskanlarindan Eftal Dogru’nun açilista bulunan kizi Külal Çukurova da, “Sevgili babam Eftal Dogru’nun adini yasatmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Külal Çukurova’ya Baskan Sengel tarafindan babasi Eftal Dogru’nun bir fotografi hediye edildi. Selçuk Belediyesi Yaz Spor Okullari antrenörlerine tesekkür belgelerinin verilmesinin ardindan Baskan Sengel, Külal Çukurova ve belediye meclis üyesi Dilek Yavas Yolcu tarafindan çocuklara da madalyalari takdim edildi.
Kaynak: İHA