Bagcilar'da Sanli Zaferin 99. Yili Coskuyla Kutlandi

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99’uncu yil dönümü, Bagcilar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Irade Meydani’nda düzenlenen törenle kutlandi. Atatürk Aniti önünde toplanan Bagcilarlilar, hep birlikte coskuyla Istiklal Marsi’ni okudu.

Bagcilar'da Sanli Zaferin 99. Yili Coskuyla Kutlandi


Türk Milleti’nin destan yazdigi 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. Yili nedeniyle Bagcilar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Irade Meydani’nda tören düzenlendi.

Saat 09.00’da baslayan kutlama programina Bagcilar Kaymakami Mustafa Eldivan, Bagcilar Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Sirin, Garnizon Komutanligi adina Yarbay Burçin Cengiz, AK Parti Bagcilar Ilçe Baskani Rüstem Tüysüz, ilçe sivil toplum kurulusu temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve ilçe sakinleri katildi.



Hep bir agizdan Istiklal Marsi okundu

Atatürk Aniti’na çelenk konulmasinin ardindan tüm sehitler için saygi durusunda bulunuldu. Istiklal Marsi ise meydandaki herkesin istirakiyle topluca ve hep bir agizdan yüksek sesle söylendi. Bagcilar Meydani’nda sona eren kutlama programi, Bagcilar Kaymakamligi’nda devam etti. Kaymakam Eldivan, makaminda agirladigi misafirleriyle tebriklesti.

"Kahraman sehitlerimizi rahmetle yad ediyorum"

Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici da yayinladigi mesajda “Tarihi sanli zaferlerle dolu milletimizin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutluyor, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklalimiz ve istikbalimiz için mücadele eden kahraman sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA