30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu Pendik'te Kiraç Ile Yasandi

30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda ünlü sarkici Kiraç, Pendiklilerle bir araya geldi.

30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu Pendik'te Kiraç Ile Yasandi
30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda Pendik Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte ünlü sarkici Kiraç, Pendikli vatandaslarla bulustu. Pendik sahilindeki konserde vatandaslar HES kodu sorgulamalari yapildiktan sonra alana alindi. Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, sahneye çikarak Kiraç’a çiçek ve plaket takdim etti. Baskan Cin, ”Öncelikle 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yili kutlu olsun. Milletimize hayirli olsun. Çok önemli mücadeleler vererek bu noktaya geldik. Bizde bayramimizi vatandaslarimizla birlikte kutluyoruz. Bu vesile ile degerli sanatçimizi, Kiraç’imizi Pendik’e davet ettik. 30 Agustos Zafer Bayramimizi kutlamis olduk” dedi.

Konsere katilan Dilay Kiliç adli vatandas, ”Bu etkinligin özellikle böyle zor bir dönemde, pandemi döneminde özellikle gençlere çok iyi geldigini düsünüyorum. Sadece gençler degil yetiskinleri de bu grubun içine dahil etmek mümkün. Belediyenin psikolojik olarak halkina çok destek verdigini gördüm. Bende genç bir birey olarak baskanimiza çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Konsere katilan Eray Oral da, “Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman sehitlerimizi saygiyla aniyorum. Böyle güzel bir etkinligi düzenledigi için Pendik Belediyesine tesekkür ediyoruz. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bizim için güzel bir aktivite oldu. Tekrar Pendik Belediyesine tesekkür ediyoruz” dedi.

(Muharrem Çam/IHA)
Kaynak: İHA