TOBB Baskani Hisarciklioglu'ndan 30 Agustos Zafer Bayrami Mesaji Açiklamasi

'30 Agustos 1922, milletin bagimsizligindan asla vazgeçmeyeceginin ilanidir. Bu büyük zafer, hepimiz için gurur günüdür' 'Biz is dünyasinin temsilcilerine düsen en önemli görev ülkemizin ekonomisini büyütmek, istihdam ve yatirim istahimizi her zaman canli tutmaktir'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, 30 Agustos 1922'nin, milletin bagimsizligindan asla vazgeçmeyeceginin ilani oldugunu belirterek, "Bu büyük zafer, hepimiz için gurur günüdür." ifadesini kullandi.

Hisarciklioglu, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Bu tarihi günün, milletin bagimsizlik ve bir arada yasama iradesinin en net ifadesi oldugunu vurgulayan Hisarciklioglu, 30 Agustos 1922'nin, milletin bagimsizligindan asla vazgeçmeyeceginin ilani oldugunu bildirdi.

Hisarciklioglu, mesajinda sunlari kaydetti:

"Bu büyük zafer, hepimiz için gurur günüdür. Ecdadimizin bize kazandirdigi bu güzel tarihe ve degerlere sahip çikmak zorundayiz. Milletimiz hiç kimsenin boyundurugu altinda, tutsaklik içerisinde yasamamistir, yasayamaz. Bu bilinçle beraber biz is dünyasinin temsilcilerine düsen en önemli görev ülkemizin ekonomisini büyütmek, istihdam ve yatirim istahimizi her zaman canli tutmaktir. Gelecegimiz için canlarini feda eden ve bugün sahip oldugumuz imkanlarin temellerini atan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm sehit ve gazilerimize layik olabilmek için var gücümüzle çalisacagimizi bir kez daha ifade ediyor, tüm milletimizin 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutluyorum."
Kaynak: AA