'Hastaneye Gidiyorum' Diye Evden Çikan 22 Yasindaki Genç Kiz Bir Daha Geri Dönmedi

Gaziantep’te, evinden ‘hastaneye gidiyorum’ diyerek çikan genç kizdan 3 gündür haber alinamiyor. Kayip Hülya Sarilsu’nun ablasi Esme Sarilsu, kardesinin bir mobil oyun üzerinden arkadaslik yaptigi kisilerden ‘borcum var, sikistiriyorlar’ diyerek para istemesinin hemen ardindan kayboldugunu ifade etti.

'Hastaneye Gidiyorum' Diye Evden Çikan 22 Yasindaki Genç Kiz Bir Daha Geri Dönmedi
Olay, Gaziantep’in Sehitkamil ilçesine bagli Umut Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, 22 yasindaki Hülya Sarilsu, Cuma günü sabah saatlerinde ‘hastaneye gidiyorum’ diyerek çiktigi evine bir daha geri dönmedi.

Hülya’nin ailesi ise en son, PUBG Mobil olarak bilinen oyunda tanistigi arkadaslarindan, ’benim birine borcum var ailem bilmiyor, o da sikistiriyor parasini istiyor’ diyerek 150 lira istemesinin ardindan kayboldugunu iddia ediyor.

Kayip kizini 3 gündür her yerde arayan baba Ali Sarilsu, olay gününü anlatti. Baba Sarislu, “O sabah gördügümde ‘nereye gidiyorsun kizim’ dedim, O da dedi ‘hastaneye gidiyorum.’ Hastaneden gelmesi gecikince ve telefonuna da ulasamayinca, ablasina söyledim oda ulasamadi tereddüde düstük. Karakola bilgi verdim bir sey çikar diye bekliyorum” dedi.

Hülya’nin ablasi Esme Sarilsu ise, kardesinin birkaç kisiye mesaj atarak, parasal sikinti yasadigini söyledigini geriye kalan mesajlardan ögrendiklerini kaydetti.

Abla Sarilsu, “Eger bu parayi vermezsem eve gelip beni rencide edecek seyler söyleyecegini belirtmis mesajinda. Ben açikçasi bu durumda, kardesimin tehdit edildigini düsünüyorum. Kardesimin caninin tehlikede oldugunu düsünüyorum. Kendisi sorumluluk sahibi bir insan, normalde bize durumu hakkinda bilgi verir ‘merak etmeyin’ der ama evden ben hastaneye gidiyorum diyerek çikip gitmesi ve sonrasinda geri gelmemesi biziz daha bir tedirginlestiriyor” ifade etti.

Abla Esme Sarilsu, kardesinin son zamanlarda oynadigi oyuna bagimlilik derecesinde zaman ayirdigini belirterek, zaman zaman kendisini bu konuda uyardigini da kaydetti.

Anne Zeynep Sarilsu ise, kizi Hülya’nin fotografina sarilarak gözyasi döküyor. Kizina ‘ne olursa olsun evine dön’ diyerek çagrida bulunan anne simdi polislerden gelecek güzel haberi bekliyor.
Kaynak: İHA