Gökyüzünde Türk Bayragi Ve Atatürk Posteri Açarak 30 Agustos'u Kutladilar

İçel'de yamaç parasütü pilotlari, 30 Agustos Zafer Bayrami'nin 99. yil dönümü dolayisiyla gökyüzünde Türk bayragi ve Atatürk posteri açti.

Erdemli Belediyesi, Akdeniz Yamaç Parasüt Sporlari Dernegi ve sporseverlerin destegiyle 30 Agustos Zafer Bayrami kutlama etkinlikleri kapsaminda, ilçede Doga Sporlari Senligi düzenlendi.

Toroslardan atlayis yapan yamaç parasütü pilotlari, gökyüzünde Türk bayragi ve Atatürk posteri açarak 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutladi.

Erdemli Belediye Baskani Mükerrem Tollu, gazetecilere, üzerinden asirlar geçse de 30 Agustos'un inanç ve kararligini ayni sekilde devam ettireceklerini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"30 Agustos'un gelecek kusaklara aktarilmasi çok önemli. 2 bin rakiminda, bisikletçilerimizle, yamaç parasütçülerimizle, hem spor anlaminda hem de turizm anlaminda 30 Agustos'u birlikte kutlamanin hazzini, gururunu hep birlikte yasiyoruz. 2 bin rakimindan su mesaji veriyoruz; Büyük Atatürk'ün önderligiyle, bizi biz yapan, bizi birlestiren, kiyamete kadar hür ve bagimsiz olmamizi saglayan ay yildizli bayragimizi göndere çekecegiz insallah."

Kaynak: AA