IYI Parti Genel Baskani Aksener, Sinop'ta Esnafi Ziyaret Etti

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Sinop'ta esnaf ziyareti gerçeklestirdi.

Duragan ve Boyabat ilçelerinde esnafi ziyaret edip sorunlarini dinleyen Aksener, ardindan Sinop Sanayi Sitesi'ni gezdi.

Daha sonra Sakarya Caddesi'nde vatandaslara hitap eden Aksener, 20 Ocak 2020'den itibaren esnaf ziyaretlerinde bulundugunu söyledi.

Esnaf ziyaretlerinde siyaset yapmadigini belirten Aksener, "Esnaf ziyaretlerimde iktidar partisini germiyorum, baska bir partiyi de germiyorum. Kendi partimi de övmüyorum, propaganda da yapmiyorum. Sadece esnafin ve vatandasin dertlerini dinliyorum. Amacim su; seçim zamani bütün siyasi partiler gelecekler, sizleri ikna edebileceklerse oylariniza alacaklar, ikna edemezlerse alamayacaklar. Yün yumaklariyla siyaset birbirini mesgul ediyor. Bu arada sizi görmüyoruz, sizin derdiniz ne, gözünüzün içine bakip onu anlamiyoruz. Suculuk, buculuk üzerinden oy verir oldunuz. Ben sunu yapmaya çalisiyorum; ben dahil siyasetçiler buraya gelmeli, sizin derdiniz üzerinden çözüm üzerine konusmalidir. Bizimle ilgili notlarinizi onun üzerinden vermelisiniz." ifadelerini kullandi.

Siyasi kavgalarin halkin tenceresini kaynatmadigina isaret eden Aksener, "Ben esnafi dinledikçe, esnafin, müsterilerinin derdini dinledikçe önce grup konusmama koydum, agalarin dikkatini çeksin diye. Arkasindan milletvekili arkadaslarim soru önergeleri, kanun teklifleri ve arastirma önergeleri verdiler. Sizin dertlerinizi düzenli olarak gündemde tutmaya devam ettik. Biz siyasetçiler, hizmet üzerinden rekabet etmeliyiz. Müsteri velinimetse sizler için, bizim için de seçmen velinimet olmali. Bunu birlikte basaracagiz. Simdi bu gezmelerin agalari rahatsiz ettigini hepiniz biliyorsunuz ama gaza gelmem, dehset inadimdir. Gezmeye devam edecegim." diye konustu.

Kaynak: AA