Sel Yasanan Sinop'ta Görev Yapan Samsun Büyüksehir Belediyesi Ekipleri Çalismalarini Tamamladi

Sinop'un Ayancik ilçesinde 11 Agustos'ta yasanan sel felaketi sonrasi afetzedelerin yardimina kosan Samsun Büyüksehir Belediyesi ekipleri, çalismalarini tamamlayarak kente döndü.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamada, afetin ardindan bölgeye ekiplerin sevk edildigi, arama kurtarma, su temini ve temizlik çalismalari baslatildigi anlatildi.

Hayatin normale dönmesi için sel bölgesinde SASKI, Fen Isleri, Itfaiye ile Park ve Bahçeler Daire baskanliklari ekiplerinin çalismalarinin sonuna geldigi aktarilan açiklamada, vatandaslarin ekipleri, "Ayancik halki olarak yardimlarindan dolayi Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir'e tesekkür ederiz" yazili pankartla ugurladigi kaydedildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ayancik halkinin her zaman yaninda olacaklarini vurgulayarak, "Selde vefat eden vatandaslarimiza Allah'tan rahmet, yakinlarina da bas sagligi ve sabirlar diliyorum. Yaralilarimiza da Rabb'imiz acil sifalar ihsan eylesin. Sel sonrasinda tüm gücümüzle Ayancik için seferber olduk. Is makinelerimizi ve ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Özverili çalismalariyla ekiplerimiz, yaralarin sarilmasinda en büyük pay sahibi oldu. Tüm ekiplerimize tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA