Sahte Rapor Iddiasina Nagehan Kasikçi'dan Açiklama

Nagehan Kasikçi, eski esi Necati Sasmaz’in bosanma sürecinde mahkemeye sahte rapor sundu iddialarina iliskin açiklama yapti. Kasikçi açiklamada, “Bahsi geçen ‘sahte rapor’ iddiasi tamamen gerçek disi olup, kamuoyunu yaniltici niteliktedir. Çocugumun tarikat olusumu nedeniyle ugradigi psikolojik zararlar, raporlarin tamaminda çok açik bir sekilde ifade edilmistir” dedi.

Sahte Rapor Iddiasina Nagehan Kasikçi'dan Açiklama
Nagehan Kasikçi eski esi, ünlü oyuncu Necati Sasmaz’in sahte rapor sundu iddialarina iliskin yazili açiklama yapti. Nagehan Kasikçi açiklamada, “Dün itibariyle basinda çikan, sahsimi ve çocuklarimi ilgilendiren asilsiz haberler nedeniyle açiklama yapma geregi duydum. Medyada bahsi geçen ‘sahte rapor’ iddiasi tamamen gerçek disi olup, kamuoyunu yaniltici niteliktedir. Nitekim bizzat mahkemenin talebi üzerine Anadolu Adliyesi Adli Destek Birimi psikolog ve pedagog uzman heyeti, Adli Tip Kurumu ve Marmara Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sagligi uzman hekimleri tarafindan tanzim edilen üç ayri rapor, sahte oldugu iddia edilen rapor ile tamamen ayni dogrultudadir. Çocugumun tarikat olusumu nedeniyle ugradigi psikolojik zararlar, raporlarin tamaminda çok açik bir sekilde ifade edilmistir” dedi.

Kasikçi, “Dolayisiyla ileri sürülen sahte rapor iddiasi, bahsi geçen kurum ve hekimlere saygisizca yöneltilmis iftiradan öteye geçememektedir. Çocuklarimin babasinin kendi kusurlarini kamufle etmek amaciyla meslegini dürüstçe icra eden hekimlere ithamda bulunmak yerine çocuklarinin saglikli birer birey olarak yetismeleri için çaba sarf etmesi en büyük temennimdir. Bu konuda anneleri olarak her türlü gayreti gösterdigimi, çocuklarimin pedagojik tedavi süreçlerini titizlikle takip ettigimi bildirmek isterim. Son olarak çocuklarimin babasinin da mensubu oldugu, dini ve ahlaki degerlere tamamen aykiri tarikat kisvesi altindaki bu olusumdan çocuklarimi korumak ve uzak tutmak adina hukuki mücadelemi sürdürdügümü ve sürdürecegimi de kamuoyuna saygilarimla bildiririm” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA