Ölümün Teget Geçtigi Anlar Açiklamasi Ani Fren Yapinca Dükkana Daldi

Baskent’te karsisina çikan araca çarpmamak için ani fren yapan sürücü otomobilinin hakimiyetini kaybetti. Savrulmaya baslayan araç önce demir korkuluklara, ardindan da cadde üzerinde yer alan araç kiralama firmasinin önündeki baska bir araca çarparak durabildi.

Ölümün Teget Geçtigi Anlar Açiklamasi Ani Fren Yapinca Dükkana Daldi
Kaza, Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde karsisina çikan araca çarpmak istemeyen sürücü ani fren yapinca kendi aracinin hakimiyetini kaybetti. Savrulmaya baslayan otomobil önce demir bariyerlere ardindan da cadde üzerinde bulunan araç kiralama firmasinin önünde duran baska bir araca çarparak durabildi. Sans eseri kazada can kaybi ve yaralanma meydana gelmezken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.

"Asiri süratliydi"

Kaza anini anlatan isletme sahibi Danyal Baskaldi, "Araç üstten baya süratli bir sekilde savrularak geldi. Demire yan bir sekilde vurdu. Sonra da su gördügünüz araca çarpti. Oradan da bizim dükkanin içerisine girdi. Camlari falan indirdi. Maddi hasarli bir kazaydi, her hangi bir yaralanma olmadi. Kazayi yapan genç arkadas soktaydi. Aracin içerisinden çikarttik. Kendisine müdahale ettik. Asiri süratliydi. Su araba ve demir olmasaydi aracin içerisinden çikamazdi. Arabaya çarpmasi onu yavaslatti" seklinde konustu.

Kaynak: İHA