Mugla'da Genç Kizin Öldürülmesiyle Ilgili 2 Sanigin Yargilanmasina Devam Edildi

Mugla'nin Milas ilçesinde 23 yasindaki Bensu Narli'nin evinde av tüfegiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili tutuklu 2 sanigin yargilanmasina devam edildi.

Bodrum Agir Ceza Mahkemesindeki durusmaya, tutuklu saniklar Serhat K. ile Emircan D, Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) üzerinden katilirken, durusma salonunda genç kizin yakinlari, taraf avukatlari ve Bodrum Kadin Dayanisma Dernegi üyeleri hazir bulundu.

Salgin dolayisiyla durusma salonuna az sayida kisi alindi.

Saniklardan Serhat K. ifadesinde, Bensu Narli'yi tasarlayarak kasten öldürmedigini ileri sürdü. Diger sanik da hakkindaki suçlamalari reddetti.

Mahkeme heyeti, saniklarin tutukluluk halinin devamina karar vererek durusmayi erteledi.

Narli'nin aile avukati Müge Kizilirmak Türk, durusmanin ardindan gazetecilere, cinayetin tasarlayarak islendigini iddia etti.

Sanik avukatlarinin savunma için süre istedigini belirten Kizilirmak, "Saniklarin tutukluluk hallerinin devamina karar verildi. Bir sonraki celsede karar verilmesini öngörüyoruz. Onlar gibi bizde yazili ve sözlü beyanlarimizi tekrar dosyaya sunup, bunun tasarlamaya dair bir suç oldugunu tekrar anlatacagiz." diye konustu.

Milas'ta tartistigi kiz arkadasi Bensu Narli'yi 12 Mart 2021'de tüfekle öldürdügü iddia edilen Serhat K. ile ona yardim ve yataklik ettigi ileri sürülen Emircan D, polis ekiplerinin çalismasi sonucu gözaltina alinmisti. Zanlilar çikarildiklari sulh ceza hakimligince tutuklanmisti.

Kaynak: AA