Kontrolden Çikan Otomobil, ATM'ye Ok Gibi Saplandi

Baskent’te aracinin hakimiyetini kaybeden sürücü, benzinlikte duran ATM’lere girdi. Çarpmanin etkisiyle hurdaya dönen araçtan sans eseri ölü ya da yarali çikmadi. Kaza ani benzinligin güvenlik kameralarina yansidi.

Kontrolden Çikan Otomobil, ATM'ye Ok Gibi Saplandi
Olay, Altindag ilçesinde meydana geldi. 06 BSR 489 plakali aracin sürücüsü otomobilinin gaz pedalinin sikismasi sonucu durmadi ve yol kenarindaki benzinligin girisinde duran ATM’lere daldi. Ok gibi saplanan araç çarpmanin etkisiyle hurdaya dönerken olayda sans eseri ölüm ya da yaralanma meydana gelmedi. Konuyla ilgili sorusturma baslatilirken, kaza ani anbean benzinligin güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

Kazaya anina sahit olan benzinlik çalisani Turgut Uçar, "Ben akaryakit almak isteyen bir müsteriyle ilgileniyordum ancak bir çatirti, gürültü duydum. Zaten araçla benim aramda 2 metre vardi. Araç son sürat bizim reklam panosunu, demir korkuluklari devirip istasyondaki iki ATM’ye vurdu. Araç caddeden geçiyordu. Normal caddeden geçen bir araçti. Kazanin ardindan araçtaki kadinlari ve küçük bir kiz çocugunu vatandaslarin müdahalesi ile indirdiler. Onlari sakinlestirmeye çalistik. Polisi aradik sonra. Sürücü de biraz soka girmisti. Bilinçsiz hareketleri vardi" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA