Kaymakam Ünsal 'Kazdaglarinda Sogutma Çalismalari Devam Ediyor'

Balikesir’in Edremit ilçesinde Kazdaglari Milli Parki’nda çikan ve 26 saat sonra kontrol altina alinan yangin ile ilgili olarak Kaymakam Turgay Ünsal “Su anda sogutma çalismalari devam etmektedir.”dedi.

Kaymakam Ünsal 'Kazdaglarinda Sogutma Çalismalari Devam Ediyor'
Konuyla ilgili Yangin Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler alan Edremit Kaymakami Turgay Ünsal; “Balikesir Valimiz Sayin Hasan Sildak’in önderliginde ve koordinasyonunda, Orman Genel Müdürlügümüz, Kolluk Kuvvetlerimiz, Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi’nin destegiyle araliksiz yerden ve havadan devam eden müdahale çalismalariyla çok sükür yanginin ilerlemesi durdurularak, kontrol altina alindi. Su anda sogutma çalismalari devam etmektedir. Yangin söndürme çalismalarinda özveriyle ve fedakarca görev alan bütün personelimize, Kizilay’a ve duyarlilik gösteren bütün vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Edremit’imize, Balikesir’e geçmis olsun diliyorum” dedi.

Kaymakam Ünsal’in ziyaretine, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Yasin Özer, Ilçe Jandarma Komutani Ömer Koç, Milli Parklar Sefi Yasir Özerhan eslik etti.
Kaynak: İHA