Daire Baskani Arslan'dan Hal Denetim Birimlerine Ziyaret

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kaynak Gelistirme ve Istirakler Dairesi Baskani Ersoy Arslan, merkez, Salihli, Turgutlu, Alasehir ve Akhisar ilçelerini ziyaret ederek hal denetim ekipleriyle bir araya geldi. Personellerle fikir alisverisinde bulunan Arslan, personellere çalismalarinda basarilar diledi.

Daire Baskani Arslan'dan Hal Denetim Birimlerine Ziyaret
Manisa Büyüksehir Belediyesi Kaynak Gelistirme ve Istirakler Dairesi Baskani Ersoy Arslan, merkez, Salihli, Turgutlu, Alasehir ve Akhisar ilçelerini ziyarette bulunarak hal denetim ekipleriyle bir araya geldi. Ersoy Arslan’a ziyaretinde Istirakler ve Koordinasyon Sube Müdürü Ersoy Vitas eslik etti. Arslan hal denetim ekiplerini ziyaret ederek, çalismalari hakkinda bilgi aldi. Manisa Büyüksehir Belediyesi personelleri olarak denetimlerin devam edecegini, vatandaslarin ve esnaflarin haklarini korumaya devam edeceklerini belirte Arslan, yüksek sicakliklara ragmen görevlerini yerine getiren personellere tesekkür etti, çalismalarinda basarilar diledi.

Üretim fabrikasi ziyaret edildi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kaynak Gelistirme ve Istirakler Dairesi Baskani Ersoy Arslan, ilçe ziyaretlerinde Salihli Beton Parke, Bordür ve Boru Üretim Fabrikasi’na da ziyarette bulundu. Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin bünyesinde kendi imkanlariyla yaptigi üretimi yerinde inceleyen Arslan, üretimin ve sevkiyatlarin tüm hiziyla devam ettigini belirterek, personellere yaptigi çalismalardan dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA