Çok Amaçli Salon Etkinliklere Hazir

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan ancak Covid-19 nedeniyle hizmete açilmayan Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi çok amaçli salonu, 1 Eylül tarihinde hizmete giriyor. Çok amaçli salonda her türlü dügün, nisan, sünnet, kongre, toplanti organizasyonlari ve etkinlikler yapilabilecek.

Çok Amaçli Salon Etkinliklere Hazir
Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan 43 milyon liraya tamamlanan Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi bünyesinde bulunan çok amaçli salon 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren hizmete basliyor. Çok amaçli salonda Bin 375 m etkinlik alani ve 158 m mutfak kullanim alani bulunuyor.

Salonun Bin kisilik kapasitesi bulunuyor

Bin kisilik kapasitesi bulunan salonda akustik duvar panelleri, gelin, damat ve orkestra odalari bulunuyor. Salonda, her türlü dügün, nisan, sünnet, kongre, toplanti organizasyonlari ve etkinlikler yapilabilecek. Çok amaçli salonun fiyati hafta içi organizasyonlarinda 3 bin 500 TL, hafta sonu ise 4 bin 500 TL oldugu ögrenildi. Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi bünyesinde bulunan çok amaçli salondan faydalanmak isteyenler rezervasyon için 0552 820 48 03 nolu telefondan irtibat kurabilecek.
Kaynak: İHA