Büyüksehir'den Bin 100 Ögrenciye Tercih Destegi

Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK), Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonuçlarina göre Kayseri Kalesi içerisinde yaklasik bin 100 ögrenciye tercihlerini dogru yapmasi için ücretsiz danismanlik hizmeti verdi.

Büyüksehir'den Bin 100 Ögrenciye Tercih Destegi


Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlariyla gençlige yönelik yaptiklari çalismalari sürdürüyor. Bu kapsamda üniversite adaylarinin heyecanla bekledigi YKS sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan KAYMEK, tercih yapacak ögrencilere tarihi Kayseri Kalesi içerisinde çadirlar kurarak ögrencilere danismalik hizmeti verdi. Yogun katilim ile geçen tercih sürecinde yaklasik bin 100 ögrenciye KAYMEK A.S. Huzur Çinari rehber ögretmenleri tarafindan tercih destegi saglandi. KAYMEK A.S.’nin kurdugu çadirlarda uzman tercih danismanlari, ögrencilere üniversite ve bölüm tanitimlari konusunda bilgilendirmeler yaparak dogru tercih yapmalari hususunda yardimci oldu.

Rehberlik ve danismanlik hizmetinden faydalanan ögrenciler ise, kendilerine böyle bir imkân sagladigi için Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a ve KAYMEK ekibine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA