Baskan Serifogullari Açiklamasi 'Sehrin Dogusuna Nefes Aldiracak Projelerimiz Devam Ediyor'

Elazig Belediyesi, Ulukent, Dogukent, Sanayi, Salibaba ve Kirklar mahallelerini kapsayan ‘Kanal Boyu Çevre Düzenlemesi ve Park Yapim Isi’ çalismalarina devam ediyor.

Baskan Serifogullari Açiklamasi 'Sehrin Dogusuna Nefes Aldiracak Projelerimiz Devam Ediyor'
Elazig Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin yürüttügü çalismalar neticesinde Ulukent Mahallesi’nden baslayip Salibaba Mahallesi’ne kadar devam eden kanal boyu ve çevresinde çalismalar sürdürülüyor. Göreve geldikleri günden itibaren hizmetlerini ihtiyaçlar dogrultusunda belirlediklerini belirten Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, sehrin her noktasina esit hizmet götürmeye gayret ettiklerini kaydetti.

Proje çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte sehrin dogu mahallelerinin yepyeni bir görünüme kavusacagini belirten Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, ‘’Kanal kapatma islemlerinin ardindan toplamda 67 bin 136 metrekarelik bir alanda yol, çevre düzenleme ve park yapim çalismalarimiza basladik. Ekiplerimiz alanda gidis-gelis olmak üzere 2 ayri seritten olusan 3 bin metre uzunlugundaki yeni yol çalismalarini sürdürüyor. Yolun orta kisminda ise vatandaslarimiza nefes aldiracak peyzaj düzenlemeleri yapiyoruz. Proje kapsaminda etrafini yol ile çevreledigimiz yeni park alaninda vatandaslarimizin aileleriyle birlikte huzurlu ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir dinlenme alani olusturulacak. Dekoratif aydinlatma çalismalariyla yepyeni bir görünüme büründürecegimiz alanda bisiklet ve yürüyüs yollari, oturma alanlari, çocuk oyun gruplari, basketbol ve futbol sahalari, kondisyon istasyonu ve otopark alani yapilacak. Söz verdigimiz gibi sehrimizin dogusuna nefes aldiracak çalismalarimiza devam ediyoruz. Hizmetlerimizi ihtiyaçlar dogrultusunda belirleyip hayata geçiriyoruz. Her seyin en iyisini hak eden vatandaslarimiza yeni yesil alanlarimizin simdiden hayirli olmasini diliyorum’’ dedi.



“Baskanimiza tesekkür ederiz”

Elazig Belediyesi tarafindan yapilan kanal kapatma ve çevre düzenleme çalismalarina iliskin memnuniyetini dile getiren Kirklar Mahallesi muhtari Necati Dogan ise “Yillardir çözüme kavusturulmasini bekledigimiz bir problemin ortadan kalkacak olmasi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Belediye baskanimizdan Ulukent kanal boyundan, Salibaba kanal boyuna kadar olan kanalin kapatilmasi talebinde bulunmustuk. Kendileri talebimizi geri çevirmedi ve kanalin kapatilmasi için hemen çalismalari baslatti. Elazig Belediye Baskanimiz Sahin Serifogullari nezdinde bütün belediye personellerine yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA