Bakan Karaismailoglu, Bartin'da Sel Bölgesinde Incelemelerde Bulundu

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Bartin'da sel bölgelerinde inceleme yapti.

Bakan Karaismailoglu, Bartin'da Sel Bölgesinde Incelemelerde Bulundu
Selden en çok zarar gören Zafer köyünde sohbet ettigi vatandaslara "geçmis olsun" dileklerini ileten Karaismailoglu, temizlik çalismalarini sürdüren ekiplere kolaylik diledi.

Karaismailoglu, Ulus ilçesi Akörensöküler köyünde sele kapilarak hayatini kaybeden 85 yasindaki Arife Ünal'in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Ünal'in oglu Abdurrahman ve gelini Sultan Ünal'a bassagligi dileklerini ileten Karaismailoglu, bir süre aileyle görüstü.

Yenihan mevkisinde çöken ve onarilarak trafige açilan yolda incelemede bulunan Karaismailoglu, yine selde çökmesinin ardindan kisa sürede yapimi tamamlanan Bahçecik köprülerini inceledi, burada selden etkilenenlere "geçmis olsun" dileklerini iletti.

Bartin-Karabük karayolu Bahçecik mevkisinde gurbetçi bir vatandas, Kaaraismailoglu'na, yapilan hizmetlerden memnuniyet duydugunu söyleyerek, "Allah sizlerden razi olsun, basimizdan eksik etmesin." dedi.

Bakan Karaismailoglu'na, Bartin Valisi Sinan Güner, AK Parti Bartin Milletvekili Yilmaz Tunç, Belediye Baskani Cemal Akin, AK Parti Il Baskani Turhan Kalayci, MHP Il Baskani Ercüment Özçelik ile diger ilgililer eslik etti.

Kaynak: AA