AK Parti'li Kiliçoglu Açiklamasi 'Terör Örgütleri Evlat Nöbeti Tutan Ailelerin Alin Terinde Bogulacaklar'

Çocuklari terör örgütü PKK tarafindan zorla daga kaçirilan ve 723 gündür evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret eden AK Parti Pülümür Ilçe Baskani Çagnur Kiliçoglu, “Terör örgütleri zannediyor ki buradaki annelerimiz gözyasi akitiyor, aslinda degil. Buradaki annelerimiz alin teri döküyor ve her seyden önce dökmüs olduklari o ali terinde terör örgütleri bir gün bogulacak” dedi.

AK Parti'li Kiliçoglu Açiklamasi 'Terör Örgütleri Evlat Nöbeti Tutan Ailelerin Alin Terinde Bogulacaklar'
Çocuklari terör örgütü PKK tarafindan zorla daga kaçirilan ve 723 gündür evlat nöbetinde olan aileleri AK Parti Pülümür Ilçe Baskani Çagnur Kiliçoglu ziyaret etti. Ziyarette ailelerle tek tek görüsen ve kendilerine karanfil veren Kiliçoglu, ailelerin dertlerine ortak oldu, yanlarinda oldugunu söyledi.



Ziyaretin arindan açiklamalarda bulunan AK Parti Pülümür Ilçe Baskani Çagnur Kiliçoglu, “Pülümür’de bulunan bütün annelerin selamiyla ben geldim buraya ve burada bulunan bütün anne ile babalarimiza selam getirdim” dedi.



“Bütün yüregimizle evlat nöbeti tutan ailelerin yanindayiz”

Evlat nöbeti tutan anne ve babalarin her zaman yaninda olduklarini ifade eden Kiliçoglu, “Ben bir anne olarak buradayim ve buradaki annelerimizin ne his ettigini, neler çektigini nasil içlerinin ve gönüllerinin yandigini farkindayim. Ilk günden beri ayni aci ve ayni düsüncelere sahibim. Her seyden önce terör örgütleri zannediyor ki buradaki annelerimiz gözyasi akitiyor, aslinda degil. Buradaki annelerimiz alin teri döküyor ve her seyden önce dökmüs olduklari o ali terinde terör örgütleri bir gün bogulacak. Insallah bütün annelerimiz ve bütün babalarimiz herkes evlatlarina kavusacak. Bütün temennimiz ile istegimiz budur. Bütün samimiyetimizle ve yüregimizle evlat nöbeti tutan ailelerin yanindayiz” diye konustu

Kiliçoglu, bir süre ailelerle görüstükten sonra çadirdan ayrildi.
Kaynak: İHA