Saglik Çalisanlarina Darp Ani Kameralara Yansidi

İçel’de özel bir hastanede hayatini kaybeden korona virüs (Covid-19) hastasi kisinin yakinlarinin 3 saglik çalisanini darp etmesi güvenlik kameralari tarafindan görüntülendi. Görüntülere göre, önce saglik çalisanlarini hastane önünde darp eden sahislar, ardindan kendilerinden kurtulup, kaçmaya çalisan saglikçilari kovaliyor.

Saglik Çalisanlarina Darp Ani Kameralara Yansidi
Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesine bagli Atatürk Mahallesi’ndeki özel bir hastanede 24 gündür yogun bakimda tedavi gören Covid-19 hastasi H.Ç., aksam saatlerinde hayatini kaybetti. Bunun üzerine hastaneye gelen H.Ç.’nin akrabalari, gözyasi döküp, feryat etti. Bir süre sonra hastane çalisanlariyla tartismaya baslayan H.Ç.’nin akrabalari, yakinlarinin ölmesinden sorumlu tuttuklari doktor Ö.D., bashemsire Ü.Ü. ile hemsire M.K.’yi darp etti. Olayin ardindan sahislar bölgeden kaçarken, polis ekipleri süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Saglik çalisanlari darp raporu alirken, karakola giderek sahislardan sikayetçi oldu.

Öte yandan, sahislarin saglik çalisanlarini darp etme anlari hastanenin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, hastane girisinde saglik çalisanlarini darp eden sahislari, çevredekiler sakinlestirmeye çalisiyor. Daha sonra saldirganlarin elinden kurtulan 3 saglik çalisani hastanenin arkasina dogru kaçmaya çalisirken, süpheliler onlari kovaliyor.
Kaynak: İHA