(ÖZEL) Esenyurt'ta Piskin Hirsiz Soydugu Dükkanda Yorulunca Limonata Içti

Esenyurt’ta bulunan bir börekçiyi bisikletiyle gelerek soymaya çalisan hirsiz piskinligi ile pes dedirtti. Börekçinin cam pervazlarini kirarak içeriye giren hirsiz, kasada bulunana para ile telefonu aldi, sonrasinda ise kendisine limonata doldurarak keyif yapti. Piskin hirsizin o anlari ise, is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

(ÖZEL) Esenyurt'ta Piskin Hirsiz Soydugu Dükkanda Yorulunca Limonata Içti
Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Mehterçesme Mahallesinde bulunan bir börekçide yasandi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde bisikletiyle börekçinin önüne gelen hirsiz, bir süre etrafi kontrol ettikten sonra cam pervazlarini kirarak içeriye girdi. Bir süre içeride dolasan hirsiz kasaya gelerek içerisindeki bir miktar para ile bir cep telefonuna aldi. Tekrardan dükkanin içerisinde dolasmaya baslayan hirsiz bu seferde limonata makinesini görünce kendisine bir bardak limonata doldurarak keyif yapmaya basladi.

Yaklasik 15 dakika kadar dinlenen ve o arada limonatasini içen hirsiz bardagini da birakarak olay yerinden uzaklasti. Sabah saatlerinde dükkanin soyuldugunu fark eden isletme sahibi ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatirken yasanan o hirsizlik anlari ise is yerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

“Hirsiz birde piskin piskin limonata içip dinleniyor”

Hirsizlik olayinin nasil yasandigini anlatan Yunus Oguz, “Olay sabah saat 03.00 siralarinda yasandi. Güvenlik kameralarindan gördügümüz kadariyla hirsiz bisiklet ile geliyor ve cama yaklasiyor. Tornavida ile cami bir süre zorlayarak içeriye giriyor. Rahat bir sekilde içeriye giren hirsiz kasaya gelerek içerisinden telefon ve bir miktarda para aliyor. Ondan sonra ise piskin bir sekilde limonatasini alip içiyor. Bir süre keyif yaptiktan sonraysa bardagi birakip kayiplara karisiyor. Artik nasil bir devre geldiysek hirsizin rahatligi insani sok ediyor” diyerek yetkililerden bir an önce hirsizin bulunmasini istedi.
Kaynak: İHA