(Özel) Bir Hafta Arayla Ikinciye Soyulunca Isyan Etti

Bursa’da bir hafta önce dükkanindan cep telefonu çalinan vatandasin bu sefer evinin bahçesinde duran motosikleti çalindi. Isyan eden vatandas, hirsizlarin bir an önce yakalanmasini istedi.

(Özel) Bir Hafta Arayla Ikinciye Soyulunca Isyan Etti
Olay, dün aksam Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Altinsehir Mahallesi Ugur Mumcu Bulvari üzerinde esnaf olan Ismail Çakir’in geçen hafta is yerinden cep telefonu ve birkaç esyasi çalinmisti. Olay üzerine harekete geçen polis ekipleri süphelileri kisa sürede yakalamayi basarmisti. Bir hafta sonra ise sabah ise gitmek için evden çikan Çakir, sitenin bahçesinde park halinde duran motosikletini yerinde göremeyince hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. Park halindeki motosikletin çalindigini fark eden Çakir sikâyetçi olurken, polis ekipleri süphelileri yakalama çalismasi baslatti.

Konuyla ilgili konusan Ismail Çakir, "Iki gün önce de is yerimizde benzer bir olay yasadik. Polisimiz sag olsun, is yerimi soyan hirsizlari yakalayarak magduriyetimizi gidermisti. Polisimizin bu hirsizlik olayini da çözecegine inancimiz sonsuz. Bu aralar Nilüfer ilçesinde çok hirsizlik oluyor" dedi.

Kaynak: İHA