(Özel) Benzin Istasyonundaki Hirsizlik Kameraya Yansidi

Bursa’da bir benzin istasyonunun market kisminda meydana gelen cep telefonu ve gida hirsizligi kameraya yansidi.

(Özel) Benzin Istasyonundaki Hirsizlik Kameraya Yansidi
Olay, geçtigimiz gün Bursa-Istanbul yolu üzerinde bulunan bir benzinligin marketinde meydana geldi. Iddiaya göre, markette dolasan bir kisi, 150 liralik alisveris yaptiktan sonra kasaya geldi. Temassiz özel karti post cihazina okuttu, fakat cihaz kabul etmeyince kasiyer sifre girmesini istedi. Sifreyi bilmedigini söylen sahis, aldigi ürünlerden birazini birakti. Aldigi araç silgecini kasiyerden degistirmesini istedigi sirada, kasada duran cep telefonunu ve birçok ürünü alarak kayiplara karisti. Geri döndügünde kasada cep telefonunu bulamayan kasiyer, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kameralarini inceleyen ekipler, güvenlik kamerasindan eskâlini belirledigi hirsizi ariyor.

Reyonda baska bir seyle ugrastigi sirada durumu fark edemeyen Aydin Fikret Kara, ’’Gece vardiyasinda bulundugum sirada tanimadigim bir müsteri bisikletle markete geldi. Markete giren sahis ilk lavaboyu kullanacagini söyledi.

Bisikletime göz kulak olur musun diye sordu. Çiktiktan sonra içeride alisveris yaptigini gördüm. Ben de alisveris yaptigini görünce içeri girdim. Ürünleri okutmaya basladim. Kendimce çalinti oldugunu düsündügüm bir kartla temassiz ödeme yapmaya çalisti. Temassiz ödemeye banka onay vermeyince sifre girmesini istedim. Kabul etmedi. Karti tekrar iade ettim. Üzerinde olan nakit parayla ödeyebilecek kadar aldi. Diger ürünleri iade etti. Sonra ben de görünüsüne aldanarak disaridaki müsteriye yardimci olmak için yanina gittim. O esnada kameranin önünde telefonumu sarjdan çekerek arkasina bile bakmadan soguk kanli bir sekilde basip gitmis. Ortalama zarar 3 bin 500 lira civarinda. Telefonumda çocuklarimin görüntüleri vardi. Onlar da gitti. Insallah en kisa sürede bulunur’’ dedi.

Kaynak: İHA