Pursaklar'da Sokak Hayvanlarina Sicak Yuva

Pursaklar Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilacak olan yeni, modern ve hijyenik Veterinerlik Hizmet Binasinin yapim çalismalarinda sona gelindi.

Pursaklar'da Sokak Hayvanlarina Sicak Yuva
Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan mevcut hayvan barinaginin yeniden elden geçirilerek kapasitesinin artirilmasi ve daha modern hale getirilmesinin ardindan Pursaklar Belediyesi, Saray Mahmudiye’de yapim çalismalarinda sona gelindigi tam donanimli Veterinerlik Hizmet Binasi’nin kisa bir süre içerisinde ilçeye kazandirmayi planliyor. Ilçe genelinde yarali ve hasta hayvanlarin tedavi ve bakimlari, yüksek kapasiteli modern ve hijyenik bir ortamda yapilmasi adina çalismalarini sürdüren Pursaklar Belediyesi, yüksek standartlara sahip olacak olan Veterinerlik Hizmet Binasi’nda modern ameliyathaneleri, yogun bakim üniteleri, müsahede odalari ile ameliyat sonrasi bakim bölümleri yer alacak. Bu kapsamda çalismalarda sona gelinen modern hayvan barinaginda incelemelerde bulunan Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, gelinen son nokta hakkinda personellerden bilgi aldi.

"Proje tamamlanma asamasinda"

Sokak hayvanlarinin en iyi sartlarda bakim ve tedavilerinin yapilabilmesi adina modern hayvan barinagi insa ettiklerini belirten Baskan Çetin, "Sokak hayvanlarinin tedavisi, bakimi, kisirlastirilmasi ayni zamanda da çocuklarimiza hayvan sevgisi ve merhamet asilamak için yaptigimiz proje tamamlanma asamasinda. Yeni modern barinagin devreye girmesiyle can dostlarimiza daha iyi bir tedavi ve yasam ortami saglanmis olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA