Düzce Gazeteciler Cemiyeti Görev Dagilimini Yapti

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yapilan olagan kongre sonrasi seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantisini yapti. Toplantida yönetim kurulu görev dagilimi yapilirken birçok projede masaya yatirildi. Yapilan yönetim kurulu toplantisinda cemiyetin yeni yönetim yeri de belirlendi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Görev Dagilimini Yapti
Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin 6 Agustos 2021 tarihinde yapilan olagan kongresinin ardindan seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantisini gerçeklestirdi. Yapilan yönetim kurulu toplantisinda görev dagilimi yapildi. Buna göre; Baskan Erol Tayhan, Baskan yardimcilari Nevzat Cingirt, Tezcan Solmaz ve Hüseyin Deniz Gez, Medya Ve Halkla Iliskilerden Sorumlu Baskan Yardimciligina Selçuk Akyol, Genel sekreterlige ise Cihat Tutkun getirildi.

Ayrica toplantida birçok yeni proje de masaya yatirildi. Düzce Gazeteciler Cemiyeti ve Düzce’deki gazeteciler için birçok yeniligin görüsüldügü toplanti sonrasi açiklama yapan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Baskani Erol Tayhan; “Düzce Gazeteciler Cemiyeti kendini ispat etmis ve Türkiye Gazeteciler Cemiyetinde söz sahibi ve oy atma yetkisine sahip bir cemiyettir. Düzce’yi temsil ediyoruz ve Gazeteci arkadaslarimizi koruyoruz ve kolluyoruz. Ilk olarak yeni ofisimizi tutuyoruz. Yeni dönemde projelerimiz var ve bunlari kamuoyu ile paylasacagiz ”dedi.

Kaynak: İHA