Milletvekili Tutdere, Gerger'de Köyleri Gezdi

TBMM Bakanlik Divani Üyesi ve CHP Adiyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, köy ziyaretleri kapsaminda 3 gün boyunca Gerger’e bagli 45 köyü tek tek gezdi.

Milletvekili Tutdere, Gerger'de Köyleri Gezdi
Parti yöneticilerinin eslik ettigi ziyarette Milletvekili Abdurrahman Tutdere, köylerde yasanan sorunlari köylülerden dinledi. Köylerde yasanan tüm sorunlari not alan Milletvekili Tutdere sorunlarin hepsini yüksek sesle dile getirecegini, tüm sorunlari ilgili bakanliklara tek tek iletecegini söyledi.



Yüksek oranda oy vermesine ragmen Gerger’in iktidar tarafindan ilgisiz birakildigini, gerekli yatirimlarin yapilmadigini ve iktidar tarafindan en geri birakilmis ilçelerinden biri oldugunu ifade eden Milletvekili Tutdere, Adiyaman’in birçok bölgesi gibi Gerger’in de iktidar tarafindan sahipsiz birakildigini vurguladi.

Ziyaretleri hakkinda degerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tutdere, “Gerger’in yasamis oldugu deprem sorununu, deprem sonrasi yasanan sikintilarini, altyapi sorunlarini, yol sorunlarini, tarimsal sulamada yasadigi sorunlari, içme suyuna erisimde yasadiklari sorunlari daha önce de Türkiye gündemine tasimistik. Gerçeklestirdigimiz ziyaretler sirasinda gözlemledik ki bu sorunlar iktidar tarafindan hiçbir sekilde umursanmamis, sorunlarin çözümü konusunda gerekli adimlar atilmamis. Ancak biz bu problemler çözülene dek takipçisi olacak, sorunlari yüksek sesle dillendirmeye devam edecegiz. Su olmadigi için hemsehrilerim tarimsal faaliyetlerde bulunamiyorlar. Köylerde tarim ve hayvancilik adeta bitme noktasina gelmis. Köylerden büyüksehirlere göç akini var. Artan girdi maliyetleri ve hayat pahaliligi Gerger’de hayati çekilmez bir duruma getirmis. Gerger’in tüm sorunlarini biliyoruz ve bu sorunlari çözmek için de elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. CHP iktidarinda Gerger’in tüm sorunlarini çözecek ve Gerger’i hak ettigi hizmetlerle bulusturacagiz” dedi.

Kaynak: İHA