Maganda Kursunuyla Ölen Kadinin Yakinlari Açiklamasi 'Bu Aciyi Biz Gördük Baskasi Görmesin'

Esenyurt’ta dügün eglencesinde çikan silahli kavgada balkonda bulundugu sirada maganda kursunuyla hayatini kaybeden kadinin yakinlari, “Yeter artik, sehir eskiyalari yakalansin. Bu aciyi biz yasadik baskasi yasamasin” dedi.

Maganda Kursunuyla Ölen Kadinin Yakinlari Açiklamasi 'Bu Aciyi Biz Gördük Baskasi Görmesin'
Esenyurt Yesilkent Mahallesi’nde dügün eglencesi sirasinda iki grup arasinda yasanan silahli kavgada balkonda dügünü izlerken basina isabet eden kursunla hayatini kaybeden 54 yasindaki Aysel Akkale’nin Adli Tip Kurumundaki islemleri devam ediyor. Adli Tip Kurumu önünde bekleyen talihsiz kadinin yakinlari yasanan olaya tepki gösterdi. Zanlilarin bir an önce yakalanmasini isteyen acili aile yakinlari, "Bu aciyi biz yasadik baskasi yasamasin" dedi.



“Bu aciyi biz gördük baskasi görmesin”

Olaya iliskin açiklamalarda bulunan kadinin yakinlarindan Ferit Isik, “Bugün gerçeklesecek bir dügünümüz için amcamin evine gitmistik. Bu sirada sokakta baska dügün vardi. Yengem balkonda dügüne bakiyordu. Iki araba karsi taraftaki dügüne saldiriyor. Kursun da yengeme isabet etti. Bir birlerine ates açiyorlar. 2’inci katta dügünü izlerken isabet ediyor. Biran önce zanlilarin yakalansin. Bizim basimiza geldi baskasinin basina gelmesin. Bu aciyi biz gördük baskasi görmesin. Her gün görüyoruz bu olaylari. Içimiz parçalaniyor" dedi.



“Sehir eskiyalarinin hemen bulunsun, yeter artik”

Yasanan olaya tepki gösteren Devran Akkale ise, “Bu sehir eskiyalarinin hemen bulunmasi lazim. Dügünde taraflar arasinda husumet var. Bunlarin bulunmasi lazim. Adaletin önüne çikarilmasi lazim. Yeter bu sehir eskiyalari, artik yeter. Her gün her gün birilerinin canini yakiyorlar” dedi.

Kaynak: İHA