Kavuncu Ve Ahlatci'dan Çorum'da Esnaf Turu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, kent merkezinde esnaf turu yapti.

Kavuncu Ve Ahlatci'dan Çorum'da Esnaf Turu
Gazi Caddesi’ndeki esnaflari ziyaret eden Kavuncu ve Ahlatci, bol kazanç dileklerini ileterek hem sohbet etti hem de sorun dinledi. Cadde üzerindeki vatandaslarla da görüsen ikili, hatira fotografi da çektirdi.

Esnaf ziyaretlerine araliksiz devam ettirdiklerini belirten AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, "Esnaflarimiz bu ülkenin temel tasi ve omurgasidir. Sosyal dengeyi saglayan ve barisin anahtari olan kesim esnaf ve sanatkâr kesimidir. Basta milletvekillerimiz olmak üzere partimizin tüm teskilatlari her zaman esnaflarimizla birlikteyiz. Sik sik esnaflarimizi ziyaret ederek bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de olumsuz yansimalari olan pandemi ile devlet millet el ele birlikte mücadele ediyoruz. Hükümetimiz bütün imkânlarini seferber etmis durumda. Biz de sahada esnafimizla ve vatandasimizla sürekli temas halindeyiz ve olmaya devam edecegiz. Tespit ettigimiz sorunlari çözüm mercilerine aktararak çare olmaya gayret ediyoruz” dedi.



"Toplumsal bagisiklik için asimizi mutlaka olmamiz gerekiyor"

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, teskilatlarla birlikte sahada olduklarini belirterek, “Vatandasimizin derdi bizim derdimiz. Onlarin sorunu bizim sorunumuz. Parti binasinda oturarak sorunlari çözmüyoruz. Sahaya inerek, sorunlari yerinde görerek ve dinleyerek esnaf ve sanatkârimizin, vatandasimizin yaninda oluyoruz. Tüm dünyayi etkisi altina alan bir pandemi sürecini yasiyoruz. Insallah bundan sonra da saglikla daha güzel günlerde bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Bunun için asilama süreci de büyük bir önem arz ediyor. Vatandaslarimiza bu konuda tavsiyelerimizi de iletiyoruz. Toplumsal bagisiklik için asimizi mutlaka olmamiz gerekiyor. Böylece pandemi belasindan kurtuldugumuzda çok daha güzel ve saglikli günlerde birlikte olacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA