Genç Osman Mahallesi'nde Yapilmasi Planlanan Kentsel Dönüsüm Projesi Konusuldu

Genç Osman Mahallesi’nde yapilmasi planlanan Kentsel Dönüsüm projesi, Belediyemiz Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantiyla masaya yatirildi.

Genç Osman Mahallesi'nde Yapilmasi Planlanan Kentsel Dönüsüm Projesi Konusuldu
Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, AK Parti Il Baskani Haci Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Bekir Kasap ve hak sahiplerinin katilimiyla gerçeklesen toplantida, Genç Osman Mahallesi’nde yapilmasi planlanan Kentsel Dönüsüm projesi konusuldu.

Kentsel Tasarim Müdürü Teoman Hakan Orhan tarafindan gerçeklestirilen sunum esliginde Genç Osman Mahallesi’nde yapilmasi planlanan Kentsel Dönüsüm sürecine iliskin görüs alisverisinde bulunuldu.

Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Pekmezci, “Sehrimizde Kentsel Dönüsüm alani olarak en çok üzerinde çalistigimiz Eski Sanayi Sitesi’nde uygulanabilir bir yol haritasini görüsmek amaciyla valimiz, milletvekilimiz, il baskanlarimiz ve hak sahibi vatandaslarimizla bir araya gelerek görüs alisverisinde bulunduk. Bayburt Belediyesi olarak Kentsel Dönüsüm sürecinin hizlanmasi, sehrimizin gelismesi ve güzellesmesi için yogun bir gayret içerisindeyiz. Kentsel Dönüsüm projemizin son durumunu ve toplantida aldigimiz notlarimizi basta Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum olmak üzere bakanlik yetkililerine arz edecegiz. Kentsel Dönüsüm sürecini basindan beri birlikte takip ettigimiz valimiz ve milletvekilimiz ile tekrar Ankara’ya bir çalisma ziyareti gerçeklestirerek TOKI yetkilileriyle de yapacagimiz temaslarimizla süreci hizlandiracagiz” dedi.

Kaynak: İHA