Kozan Belediye Baskani Özgan, Kirsaldaki Mahalle Sakinleri Ile Bulustu

Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan ilçedeki mahalle gezileri kapsaminda kirsal mahallelerdeki vatandaslar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Kozan Belediye Baskani Özgan, Kirsaldaki Mahalle Sakinleri Ile Bulustu
Baskan Kazim Özgan, baskan yardimcilari, birim müdürleri ile birlikte Kozan’in kirsal mahalleri olan Bagözü, Kuytucak mahallesi, Savruk Yaylasi, Karanebili, Velicanli, Çelenusagi, Yanalerik, Çamdere, Marangeçili, Kalkumaç, Görbeyaz, Kapukaya, Yukarikeçili(Çardak) mahallelerini ziyaret ederek vatandaslar ile bir araya geldi. Özgan, mahallelerin sorunlarini dinledikten sonra yapilan ve yapilacak hizmetler noktasinda bilgiler verdi.

Toros Daglari’nin gerçek sahipleri Mustafa Kemal Atatürk’ün "Gidip bakiniz bir ocak tütüyorsa biliniz ki bizi kimse asla yikamaz" dedigi gibi diyen Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan; “Vatandaslarimizin dertlerini sikintilarini dinledik, köylü milletin efendisidir. Köylerimizi gezerek vatandaslarimizla hasret giderdik. Kapikaya köyünde temeli atilan cami için Kozan Belediyesi olarak yardim elimizi uzatacagiz, yardimlari en kisa zamanda buraya ulastiracagiz. Yine mahalle aralarinda parke çalismalarimiz kaldigi yerden devam ediyoruz. Parke isine Kozan’in en uzak mahallesi olan Çardak köyümüzden basladik. Bizleri bugün olaganüstü bir misafirperverlikle agirlayan hemserilerime sonsuz tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Baskan Özgan, sözlerinin sonunda “Kozan Belediyesi olarak vatandaslarimizin ihtiyaçlari noktasinda elimizden gelen hizmeti yapmaya çalisiyoruz” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA