(ÖZEL) Sürücünün Dalginligi Az Kalsin Temizlik Isçisinin Canina Mal Oluyordu

Arnavutköy’de sürücü börek almak için bir anlik dalginlikla el freni çekmeden aracindan indi, o sirada yolu süpüren temizlik görevlisi kayan aracin altinda kalmaktan sonra anda kurtuldu. Aracin temizlik isçisinin üzerine dogru kaydigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Sürücünün Dalginligi Az Kalsin Temizlik Isçisinin Canina Mal Oluyordu
Kaza, dün ögle saatlerinde Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, cadde üzerinde bulunan börekçiye gelen bir kisi, börek almak için aracini park etti ve börekçiye girdi. Aracinin el frenini çekmeyi unutan soför alisveris yaptigi esnada kaymaya baslayan otomobil o esnada sokaklari temizlemekle görevli olan bir temizlik isçisinin üzerine gitti. Aracin altinda kalmaktan son anda kurtulan isçisinin temizlik esnasinda kullandigi malzemeleri de kirildi. Metrelerce ilerleyen araç daha sonra kendiliginden durdu.

Temizlik görevlisi aracin altinda kalma tehlikesi yasadi

Kazanin yasandigi noktada dükkani olan görgü sahidi Ali Özdilek, “Kaza sabah saatlerinde gerçeklesti. Temizlikçi arkadas burada temizlik yapiyordu o anda arabayi görmedim ama burada araci durdurup börekçiye giriyor ve el frenini çekmemis araba bir anda buradan asagiya dogru geldi. O temizlik yapan arkadas arabanin altinda kalma tehlikesi ile karsi karsiya kaldi bizde sok yasadik. Araba kayarak su ileriye dogru gitti. Kaza da yaralanan olmadi ama temizlikçi arkadasin malzemeleri kirildigi için sikinti yasamis herhalde” Seklinde konustu.



Temizlik isçisinin son anda kurtuldugu anlar kamerada

Arnavutköy’de aracin temizlik isçisinin üzerine dogru kaydigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, isçinin caddeyi süpürdügü sirada aracin üzerine dogru geldigini fark edip, malzemeleri birakarak kendini kenara attigi görülüyor.
Kaynak: İHA