Bosanma Asamasindaki Koca Karisinin Kafasini Tasla Ezerek Feci Sekilde Darp Etti

Adana’da bosanma asamasinda oldugu kocasi tarafindan yolu kesilen kadin, kafasi mermer ve tasla ezilerek feci sekilde darp edildi.

Bosanma Asamasindaki Koca Karisinin Kafasini Tasla Ezerek Feci Sekilde Darp Etti
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bagli Huzurevleri Mahallesi 77074. Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, esi Abdulmecit Abdulaziz ile bosanma asamasinda olan Munire Huseyin (28) ablasinin evine gitti. Aparmandan içeri girecegi sirada esi tarafindan yolu kesilen kadin esiyle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine Abdulmecit Abdulaziz, yerde buldugu tas ve mermer parçasiyla esinin kafasina vurup darp etmeye basladi.

Feci sekilde darp edilen genç kadin kocasindan kurtulup apartmana sigindi. Vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ile saglik ekipleri sevk edildi. Abdulmecit Abdulaziz ise bunun üzerine olay yerinden kaçti.

Bilinci kapanan genç kadin olay yerine gelen ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldirildi. Genç kadinin durumunun kritik oldugu ögrenilirken olayla ilgili sorusturma baslatildi. Öte yandan apartmandaki çocuklar ise polisin çalismalarini korku dolu gözlerle izledi.

Polis her yerde kaçan kocayi aramaya basladi.

Kaynak: İHA