Baskan Zolan Sarayköy'de Hemsehrileriyle Kucaklasti

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, yogun ilgi ile karsilandigi Sarayköy ilçesinde hemsehrileriye kucaklasti. Sarayköy’ün güzelligine güzellik katmaya devam ettiklerini vurgulayan Baskan Zolan, "Sarayköyümüz her seyin en güzeline layik" dedi.

Baskan Zolan Sarayköy'de Hemsehrileriyle Kucaklasti
Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, bir dizi program ve inceleme için Sarayköy ilçesini ziyaret etti. Baskan Zolan, ilk olarak Sarayköy Belediyesini ziyaret etti. Denizli’nin Büyüksehir statüsüne kavusmasi ile birlikte Sarayköy ilçesinde de hizmet destanlari yazdiklarini kaydeden Baskan Zolan, "Sarayköyümüzün güzelligine güzellikler kattik. Sarayköyümüz her geçen gün daha da güzellesiyor. Büyüksehir Belediyemiz ve Sarayköy Belediyemizin yapmis oldugu islerle vatandaslarimizin ihtiyaçlari en üst seviyede karsilaniyor. Yeter ki birlik ve beraberlik olsun. Birlik ve beraberlikten çok güzellikler çikar. Sarayköyümüz her seyin en güzeline layik" dedi.



"Sarayköy çok farkli bir noktaya geldi"

Sarayköy’ün geçmiste hak ettigi hizmetleri alamadigini, 2014’ten bugüne ise ilçe belediyesi ile birlikte Sarayköy’ün birçok güzellige kavustugunu dile getiren Baskan Osman Zolan, "Sarayköyümüz geçmiste birçok hizmetlerden mahrumdu. Büyüksehir ve Sarayköy Belediyemiz ile birlikte olmayan hizmetlere çok sükür kavustuk. Bugünkü Sarayköyümüz çok farkli noktaya gelmistir. Daha da yapmamiz gereken isler vardir, Allah’im elbirligi ile yapmayi nasip etsin. Sarayköylü hemsehrilerimize, baskanimiza, meclis üyelerimize, personelimize güzel karsilamalarindan dolayi çok tesekkür ediyorum" diye konustu.



"En büyük destegi siz verdiniz"

Ziyaretten dolayi büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas ise, 2014’den bugüne Sarayköy’e gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Sarayköy halki adina Baskan Osman Zolan’a tesekkür etti. Özbas, "Sarayköyümüz devletimizin, Büyüksehir Belediyemizin ve ilçe belediyemizin hizmetleriyle çok güzellikler kazandi. Siz olmasaydiniz biz meclis üyelerimizle bu hizmetleri yapamazdik. Burada en büyük destegi siz verdiniz. Allah sizden razi olsun" diye konustu.

Konusmalarin ardindan Baskan Osman Zolan, Sarayköy Belediyesi’nin seref defterini imzaladi. Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas, Baskan Osman Zolan’a günün anisina 20 numarali Sarayköyspor formasi hediye etti.
Kaynak: İHA