Büyüksehirden Bekilli'ye 46 Bin 600 Metrekarelik Mesirelik Alan

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Bekilli ilçesinde yer alan 46 bin 600 metrekarelik ormanlik alani vatandaslarin nefes alacagi mesirelik olarak düzenlemek için isbirligi protokolü imzaladi. Vatandaslara verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini söyleyen Baskan Zolan, “Bekillimizin güzelligine güzellik katiyoruz” dedi.

Büyüksehirden Bekilli'ye 46 Bin 600 Metrekarelik Mesirelik Alan


Dogaya ve yesile yaptigi yatirimlarla örnek olan Denizli Büyüksehir Belediyesi, Denizli’nin 19 ilçesi ve 616 mahallesine hizmet etmeyi sürdürüyor. Denizli Büyüksehir Belediyesi ile Bekilli Belediyesi arasinda Bekilli ilçesindeki Yeni Mahallede bulunan ormanlik alanda yapilacak mesirelik alanin yapimini içeren isbirligi protokolü imzalandi. Denizli Büyüksehir Belediyesinde gerçeklestirilen imza törenine Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ve Bekilli Belediye Baskani Mustafa Çoban katildi.

Bekillili vatandaslarin uzun süredir arzu ettigi bir projeyi hayata geçirmek için çalistiklarini vurgulayan Baskan Osman Zolan, hemsehrilerine verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini vurguladi. Baskan Osman Zolan, “Bekilli Belediyemizle birlikte Büyüksehir Belediyesi olarak insallah ortak bir isbirligi protokolünü imzaliyoruz. En yakin zamanda ihalesini yapip, yapimina baslayacagiz. Bekillimize 46 bin 600 metrekarelik ormanlik alan içerisinde güzel bir mesirelik alani, millet bahçemizi, güzel bir mekani insallah vatandaslarimiza kazandiracagiz” dedi.



“Bekillimize hayirli ve ugurlu olsun”

Ilçe halkinin nefes alacagi, saglikli ve eglenceli vakit geçirmesine olanak saglayacak projenin adimlarini attiklarini belirten Baskan Zolan, “Vatandaslarimizin yogunlastigi, her gidisimizde sözü geçen, biz de söz vermistik, o projeyi yerine getirmek için adimlari atmaya devam ediyoruz. Allah’im bir an önce baslamayi ve kazasiz belasiz sonuçlandirmayi nasip etsin. Vatandaslarimiz insallah projemiz tamamlandiginda mesirelik alanimizda esiyle, çocuklariyla, dostlariyla, arkadaslariyla güzel, keyifli vakit geçirip dinlensinler. Temennimiz, duamiz budur. Büyüksehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi olarak yapmis oldugumuz bu proje tekrar Bekillimize hayirli ve ugurlu olsun. Bekillimizin güzelligine güzellik katiyoruz” diye konustu.



Baskan Zolan’a tesekkür

Bekilli Belediye Baskani Mustafa Çoban ise, yapilan çalismalardan dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’a tesekkür ederek “Ilçemize yapmis oldugu desteklerden dolayi Sayin Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Ilçemizin bu tip bir projeye ihtiyaci vardi, biz yaz aylarinda baska ilçelere gitmek durumunda kaliyorduk. Bugünden sonra Bekilli’mizin kendi ilçesinde vakit geçirebilecegi, aileleri ile hafta sonlarini degerlendirebilecegi ortami vatandaslarimiza sunacagiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan’a Bekilli olarak çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Konusmalarin ardindan protokol Baskan Zolan ve Çoban tarafindan imzalandi.
Kaynak: İHA