Agri'da TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Egitim-Ögretim Yilinda Hizmete Açilacak

Agri Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan yaptirilan ve yapimi tamamlanan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Agri'da TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Egitim-Ögretim Yilinda Hizmete Açilacak
Agri Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan Merkez Çukurçayir köyünde yaptirilan ve yapimi tamamlanarak 2021-2022 egitim ögretim yilinda hizmete baslayacak olan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okulun bölümlerini gezen ve yapilan hazirliklar hakkinda okul müdürü Enver Aba’dan bilgiler alan Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin,"2021-2022 egitim ögretim yilindan itibaren ögrenci kabulüne baslayacak okulumuzda 24 derslik bulunmaktadir. Okulumuzda 24 derslige ilaveten fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar laboratuvarlari, tarih, cografya, müzik ve yabanci dil derslikleri bulunmaktadir. Kapali spor salonu ve basketbol salonu bulunan okulumuzun bahçesinde 10 adet kamelya olacaktir. Kimya teknolojileri alaninda egitim ögretime baslayacak okulumuz bu yönüyle ilimizdeki ilk meslek lisesi olacaktir. Okulumuzun egitim ögretime hazirlik çalismalarini bizzat yerinde inceledim. Yeni egitim-ögretim yilinda ögrencilerimize kapilarini açacak olan okulumuz ilimize hayirli olsun. Bu güzel meslek lisesini ilimize kazandiran basta Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederim" dedi.

Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, daha sonra il merkezinde yapimi tamamlanan ve yeni egitim-ögretim yilinda hizmete baslayacak olan okullarda incelemelerde bulundu. Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’in ziyaretlerinde Milli Egitim Sube Müdürü Mehmet Özmüs eslik etti.
Kaynak: İHA