'United Fight Alliance' Müsabakalari Kayseri'de Yapilacak

Kayseri'de 20 Agustos'ta yapilacak dövüs organizasyonu United Fight Alliance (UFA) müsabakalarina 10 ülkeden 18 sporcu katilacak.

Kadir Has Stadi'nda 20 Agustos tarihinde gerçeklestirilecek organizasyonun sorumlusu Salih Özdemir ve Kayserili sporcu Bayram Yalçin'in aralarinda bulundugu heyet, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette konusan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Baskani Metin Kösedag, organizasyonun tanitimina destek olacaklarini belirterek, etkinligin Kayseri'nin tanitimina da katki saglayacagini vurguladi.

Salih Özdemir de Bayram Yalçin'in 70 kiloda dünya sampiyonlugu için ter dökecegini belirtti.

Organizasyona destek veren herkese tesekkür eden Özdemir, "Bu organizasyon, dünya medyasi tarafindan takip edilecek, televizyon kanallarinda canli yayinlanacak. Etkinlikten elde edecegimiz geliri, SMA hastasi 2 yasindaki Hasan Çinar'a verecegiz. Gecemize, Avrupa'dan, Iran, Azerbaycan, Gürcistan, Kanada, Finlandiya ve Amerika gibi 10 ülkeden 18 sporcu katilacak. 10 maç yapilacak. Hepsi altin kemer sahibi, dünya çapinda sporcular." ifadelerini kullandi.

Bayram Yalçin da Almanya'da dogdugunu, farkli ülkelerde çesitli dereceler elde ettigini aktararak, bu organizasyonda da sampiyon olacagina inandigini dile getirdi.

Kaynak: AA