Toplanti Ortasinda Vali'den Asi Yoklamasi

Erzurum Valisi Okay Memis, Dogu Anadolu Bölgesi Il Genç Girisimciler Kurullari Istisare Toplantisina katildi. Toplantida konusma yapmak için kürsüye çikan Vali Memis, ‘Asi olanlar ellerini kaldirabilir mi?’ diyerek katilimcilara asi yoklamasi yapti.

Toplanti Ortasinda Vali'den Asi Yoklamasi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi toplanti salonunda düzenlenen Dogu Anadolu Bölgesi Il Genç Girisimciler Kurullari Istisare Toplantisina Erzurum Valisi Okay Memis, Erzurum Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Fevzi Polat, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik ve girisimciler katildi.

Toplantida açilis konusmalarinin ardindan konusmasini yapmak için kürsüye çikan Erzurum Valisi Okay Memis, katilimcilara ‘Asi olanlar ellerini kaldirabilir mi?’ sorusunu yönelterek asi yoklamasi aldi.

“Doktorlari dinlemeyin beni dinleyin”

Vali Memis, “Konusmama bir soruyla baslayacagim önce. Asi olanlar el kaldirabilir mi? Suanda Erzurum’da asi orani yüzde 49’larda. Dogu Anadolu’da birinciyiz ama batida yüzde 70’lere çiktilar. Ben Covid oldum. Covidin yan etkilerini mi tercih edersiniz asinin yan etkilerini mi derseniz ben hemen asi derim. Ilimle oluyor her sey. Son yüzyilda ilaç, asi sayesinde insan ömrü 100 yasina kadar geldi. Yok çip takacaklarmis birakin bunlari. Herkes asisini olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA