Silvan'da Bozulan Ve Asinan Yollara Asfalt Yama Çalismasi Yapildi

Diyarbakir’in Silvan Ilçe Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ana caddelerdeki çukur olusan, bozulan ve asinan yollara müdahale ediyor.

Silvan'da Bozulan Ve Asinan Yollara Asfalt Yama Çalismasi Yapildi
Silvan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçe genelinde ana caddelerdeki çukur, bozulan ve asinan yollara asfalt yama çalismasi yapti. Dogalgaz, elektrik direklerinin degismesi ve elektrik kablolarinin yer altina alinmasi nedeniyle Gazi Caddesi, Azizoglu, Atatürk, Eski Bitlis, Ismail Besikçi ve Diyarbakir Caddelerindeki çalisma nedeniyle olusan çukurlara yama ve torba asfalt serilerek kapatildi.

Belediye Baskan Vekili Cihan Korkutan, yaklasik iki yildan beri ilçe merkezimizde devam eden dogalgaz çalismasi ile DEDAS’in bazi bölgelerde elektrik kablolarinin yer altina alinmasi ile demir direklerin beton direklerle degistirilmesi çalismalari sirasinda ilçe genelindeki ara ve ana caddelerimizde çukurlar olustu. Bu çukurlarda gerekli zemin siklastirma çalismalari tamamlandiktan sonra Fen müdürlügüne bagli ekiplerinde asfalt ile doldurma ve torba çalismalarini sürdürdüklerini söyledi.

Korkutan, "Bu çalismalar nedeniyle geçici bir süreligine yol kapatma ve çalismalar sirasinda vatandaslarimiza vermis oldugumuz rahatsizliktan dolayi özür dileriz. Vatandaslarimizin göstermis olduklari sabirdan ötürü tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA