Marmaris Belediyesi Temizlik Isçilerine Yapilan Saldiriyi Kinadi

Marmaris Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügünde görevli iki isçiye saldirida bulunuldugu belirtildi.

Belediyeden yapilan açiklamada, 210 temizlik görevlisiyle 7 gün 24 saat esasiyla hizmet verdiklerini yaz sezonunda is yükünün arttigini gece gündüz demeden çalisan temizlik görevlilerine yapilan biçakli saldirinin esefle kinandigi bildirildi.

Açiklamada, "Is yükü artan isçilerimiz büyük bir gayretle çalisirken 7 Temmuz Çarsamba gecesi maalesef alçakça bir olay yasanmistir. Saat 00.30 sularinda Içmeler'de sepetlerdeki atiklari alip çöp aracina bosaltan temizlik personelimiz Murat Demir'e kendini bilmez iki vatandas saldirida bulunmustur." ifadeleri kullanildi.

Gürültü gerekçesiyle yasanan saldirida isçi Murat Demir’in biçakla yaralandigi aktarilan açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Murat Demir'i korumaya çalisan soförümüz Ömercan Deveci de fiziki saldiriya ugramis, yüzünde yaralar meydana gelmistir. Hakkinda suç duyurusunda bulunulan sahislar, adli kontrol sartiyla serbest birakilmistir. Tek gayesi Marmaris'i temiz tutmak olan, bunun için gece gündüz demeden tüm hava sartlarinda çalisan isçilerimize, sadece ve sadece isini yaptigi için yapilan bu alçakça saldiriyi esefle kiniyoruz. Konuyla ilgili hukuki takibimiz sürecektir."

Kaynak: AA