KONESOB'a TSE Hijyen Ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi

2020 yilinda Türkiye’de bir ilke imza atarak TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi ve TSE ISO 10002 Müsteri Memnuniyeti Yönetim Hizmet Belgesini alma basarisini elde eden Konya Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (KONESOB), bu kez de hijyen ve sanitasyon yönetim sistemi konusunda öncülük ederek TS 13811 Belgesi’ni almaya hak kazandi.

KONESOB'a TSE Hijyen Ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi
KONESOB’u ziyaret eden TSE Baskani Prof. Dr. Adem Sahin, bu önemli belgeyi KONESOB Baskani Muharrem Karabacak’a takdim etti. KONESOB toplanti salonunda gerçeklesen programda konusan KONESOB Baskani Muharrem Karabacak, “Türkiye genelindeki Birlikler ve Esnaf Teskilatlari arasinda ‘TSE TS 13822 HSYS Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk esnaf teskilati olduk. Çalisanlarimizin ve kurumumuzdan hizmet alan odalarimiz, oda üyesi esnaf ve sanatkarlarimizin sagliginin korunmasi, buna yönelik çalismalarin yapilmasi ve sürekliliginin saglanmasina büyük önem veriyoruz. Bu iki önemli belgeyi TSE Baskanimizin elinden almak bizleri oldukça memnun etti. KONESOB olarak baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum” dedi.

TSE Baskani Prof. Dr. Adem Sahin de, Baskan Muharrem Karabacak’i ve KONESOB’u kutlayarak, “Böyle önemli belgeleri almayi hedeflemek ve bize müracaatta bulunmak çok önemli. Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi ve Müsteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesini alarak KONESOB Türkiye’de önemli bir basari elde etmistir. Sizi ve Teskilatinizi kutluyorum” diye konustu.

Konusmalardan sonra TSE Baskani Sahin, Baskan Karabacak’a belgeleri takdim etti. Baskan Muharrem Karabacak da günün anisina TSE Baskani Sahin’e ahi sancagi hediye etti. Programa, TSE Baskani Prof. Dr. Adem Sahin, TSE Konya Bölge Koordinatörü Mehmet Yildirim, TSE Yöneticileri, KONESOB Baskani Muharrem Karabacak, Birligin Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri katildi.

Kaynak: İHA