Kedisinin Basina Koydugu Ödülü 2 Katina Çikardi

Denizli’nin Çameli ilçesi esnaflarindan Beyhan Yaman, ‘Duman’ ismini verdigi British cinsi kedisini bulan kisiye verecegi ödülü 2 bin TL’den, 4 bin TL’ye çikartti.

Kedisinin Basina Koydugu Ödülü 2 Katina Çikardi


Çameli esnaflarindan Beyhan Yaman, British cinsi ‘Duman’ isimli kedisini geçen hafta Cuma günü tuvalet ihtiyacini karsilamak için sokaga çikartti. Ardindan kedi bir anda Yaman’dan kaçarak uzaklasmaya basladi.

Bir anda kaybolan kediyi her yer de arayan Yaman, ne yaptiysa bulamadi. Kedisinin bulunmasi için 2 bin TL ödül koyan Yaman, ardindan geçen süre zarfindan ödülü 4 bin TL’ye çikartti. Kedinin üzerinde tasma olmadigini belirten Yaman, “Ismine duyarli. Sokak, sokak gece gündüz aradik. Her yere ilan astik, her yere haber verdik ama yok, üzerinde herhangi bir isaret yok. British cinsi zaten sokaklarda olmayan bir kedi. Çok fazla gri kedi için arayan oldu. Duman, daha iri, balköpügü göz rengi var, kulaklari diger kedilere göre daha küçük” dedi.



“Birisi aldiysa getirsin, yalvariyorum"

Kedisi kayboldugu günden beri pek çok telefon aldigini ancak Dumani bir türlü bulamadigini kaydeden Yaman, “Çok önemliydi benim için. Hasta olmasi ayri, dogdugundan beri evde yasiyor. Sokaklarda yasayamaz. Ne yemek yemeyi bilir, sokakta bulamaz, her seyden korkar. Birisi aldiysa lütfen getirsin, yalvariyorum. Haber versin bize, her yerde telefon numaramiz var. Belki bulan kisi cins diye vermek istemiyordur” diye konustu.

Kaynak: İHA