IYI Parti'nin Yirtik Ayakkabili Çiftçi Paylasimi Tartismaya Yol Açti

IYI Parti Antalya Il Baskanligi’nin sosyal medya hesabindan bir çiftçinin elinde delinmis ayakkabi tuttugu fotografi paylasmasi tartismalara yol açti. Paylasimin ardindan çiftçinin bir serasi, bir arabasi, bir traktörü oldugu, serasinda isçiler çalistirdigi paylasimlari arka arkaya geldi.

IYI Parti'nin Yirtik Ayakkabili Çiftçi Paylasimi Tartismaya Yol Açti
IYI Parti Antalya Il Baskanligi, Elmali Ilçesi Akçay Mahallesinde esnaf ile yapilan toplanti sonrasinda sosyal medya hesabi üzerinden bir çiftinin elinde delinmis ayakkabi ile çekilen fotografini paylasti. Paylasimin altina “Tarlada üretim yapan çiftçilerimiz ayakkabi alacak kazanci elde edemiyor. Esnaflarimiz perisan. Mutfakta tencere kaynamiyor” sözlerine yer verildi.

Yapilan paylasim kentte tartismaya yol açti.

Paylasimin ardindan elinde delinmis ayakkabisi ile poz veren çiftçinin Elmali ilçesinde bir serasi, bir arabasi, bir traktörü oldugu, serasinda isçiler çalistirdigi paylasimlari yapildi. Öte yandan çiftçinin sosyal medya hesaplarinda araç kullanirken ve bir kafede nargile içerken fotograflari da sosyal medyada paylasilmaya baslanildi.

IYI Parti Elmali Ilçe Baskani Muhammet Demençe, “Biz o gün Akçay Mahallesine esnaf ziyareti yapmaya gittik. Vatandaslarimiz ile çay içerken o esnada çiftçi arkadasimiz geldi. Fotografta gösterdigi ayakkabilar ayagindaydi. Kamuoyunda geçtigi gibi çiftçimizin serasi var mi yok mu bilmiyorum” dedi.

Kaynak: İHA