Huzurevi Sakinleri 15 Ay Sonra Ilk Kez Disari Çikti

Samsun Büyüksehir Belediyesi Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalanlardan bir grup pandemi tedbirlerinin kontrollü bir sekilde gevsetilmesi ile birlikte 15 ay sonra ilk kez disari çikti. 10 kisi Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi Kültür Sube Müdürlügü’nü ziyaret ederek mutluluklarini dile getirdi.

Huzurevi Sakinleri 15 Ay Sonra Ilk Kez Disari Çikti
Pandemiyle mücadelede alinan siki tedbirler sebebiyle disari çikamayan huzurevi sakinleri, normallesme dönemiyle birlikte kontrollü bir sekilde disari çikmaya basladi.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarini dikkatle uygulayan huzurevi sakinlerinden 10 kisi ilk ziyaretlerini Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi’na yapti.

Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvari’ndaki müdürlük personeline misafir olan yasli teyzeler, çalisanlarla sohbet ederek, kendilerine gösterilen yakin ilgi ve hizmete bir kez daha tesekkür ederek, disari çikmanin mutlulugunu dile getirdi. Sagligin hayattaki en önemli deger oldugunu vurgulayip, pandemi tedbirlerini de dikkatle uyguladiklarini ifade ettiler.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 10 kisi kuruma ait kafeteryada agirlanip kendilerine kek ve pasta ikram edildi. Açik havada güzel bir gün geçiren huzurevi sakinleri daha sonra vedalasarak kuruma ait araçla huzurevine geri döndü.
Kaynak: İHA