DTO Baskani Erdogan, YIK Üyeleriyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, DTO Yüksek Istisare Kurulu (YIK) üyeleriyle isletmelerinde bir araya gelmeye devam ediyor. Farkli sektörlerden isimlerle sanayi, ticaret, ihracat verileri ile pandemi sürecini degerlendiriyor, Denizli Ticaret Odasi’ndaki faaliyetleri hakkinda da ayrintili bilgilendiriyor.

DTO Baskani Erdogan, YIK Üyeleriyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor


Denizli Ticaret Odasi (DTO) Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, güne bu kez DTO YIK Üyesi is adami Ceyhan Saldanli’yi ziyaret ederek basladi.

Saldanli, Baskan Erdogan ile ekibini, is yerinde agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirip begeni ile takip ettigi çalismalarindan dolayi kutladi. Baskan Erdogan ise, Denizli ekonomisine katkilarindan dolayi tesekkür ettigi is insani Saldanli’nin sehirde çigir açan büyük projelerle hemsehrilerinin de ufkunu açtigini söyledi.

Erdogan, ziyaret sonrasinda ise, görüsmeleriyle ilgili olarak; “Denizli is dünyamizin duayen isimlerinden olan degerli büyügümüzün, sektörleri ve Denizli’mizle ilgili görüslerini aldik. DTO’daki üyelerimize yönelik çalismalarimizi anlatip istisarede bulunduk. Degerli katkilarindan dolayi kendisine tesekkür ediyorum” dedi.



“Denizli’miz için el birligiyle en iyisini yapmanin mücadelesini veriyoruz”

Baskan Erdogan daha sonra DTO Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Ilhan Yasar’i ziyaret ederek sektörleri, ihracat, sanayi ve ticari hayat ile DTO’daki faaliyetleri ve Denizli üzerine fikir alisverisinde bulundu. Daha sonra da bir baska Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Nurettin Sert ile görüstü. Baskan Erdogan’i agirlayan Sert, DTO’nun son yillarda ivmesiyle dikkat çeken, ilgi duyulan bir yer haline geldigini belirterek, bir siçrayis olarak nitelendirdigi bu kayda deger basaridaki en büyük payin Baskan Erdogan ile ekibine ait oldugunu kaydedip tesekkür etti. Baskan Erdogan; “Denizli’miz için el birligiyle en iyisini yapmanin mücadelesini veriyoruz. Denizli Ticaret Odamiz tüm fertleriyle büyük bir aile ve biz hep birlikte iyi ve güçlü bir ekibiz. Sehrimizdeki özel egitim yatirimlari, özel okullar ve kurslar ile ilgili degerlendirmede bulunduk. Ilgi ve nezaketinden dolayi tesekkür ederim” diye konustu.



“Türkiye’de odalar arasinda ilk kez biz böyle bir uygulamaya imza attik”

Baskan Erdogan programini DTO YIK Üyesi sahibi Izzet Serhat Çatalbas’i ziyaret ederek tamamladi. Sektörleri, DTO’nun faaliyetleri ve projeleri üzerine koyu bir sohbetin oldugu görüsme, ziyaretin anisina çekilen güzel bir fotografla son buldu. Erdogan, ziyaretleriyle ilgili degerlendirmesinde; “Türkiye’de odalar arasinda ilk kez biz böyle bir uygulamaya imza attik. Geride kalan sürece baktigimizda da ne derece etkili ve önemli oldugunu bir kez daha anladik. Sehrimizin alanlarinda duayen, kendini ispatlamis ve mesleki tecrübeleriyle genis kitlelere faydali olabilecek düzeydeki birbirinden degerli isimleriyle hem Denizli’mizi hem de odamizdaki faaliyetlerimizi degerlendiriyoruz. Onlarin fikirleri, önümüzü aydinlatiyor. Tecrübeleri bize yol gösteriyor. Görüslerinden istifade ediyoruz. Her birine bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA