Baskan Demirtas Açiklamasi 'Halktan Uzak Bir Belediye Degiliz'

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Biz dört duvar arasi, halktan uzak bir belediye degiliz. Sinirlari kaldirdik” dedi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Halktan Uzak Bir Belediye Degiliz'
“Belediye Mahallemizde” hizmet çadirinin bu seferki duragi Fevzi Çakmak Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi hizmet çadiri sabahin erken saatlerinde hizmete sunuldu. Vatandasin sorunlariyla tek tek ilgilenen çadir ekipleri taleplerin aninda çözüme kavusmasi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

“Belediye Mahallemizde” isimli projeleri ile halkin yaninda olmaya devem ettiklerini belirten Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Biz hizmet için gece-gündüz demeden sizler için çalisacagiz. Bu hizmet çadirimiz periyodik olarak sürekli devam edecek. Bizden istediginiz eksik, yapilmasi gereken ne varsa söyleyin” seklinde konustu.



“Halktan uzak bir belediye degiliz”

Her seyin basinda saglik geldigine dikkati çeken Baskan Demirtas, “Her insanin sagligi için her türlü saglik hizmetinden, en iyi sekilde faydalanmasi gerekmektedir. Bu manada mahallelerimize misafir olan çadirimiza gelen vatandaslarimiza ücretsiz saglik hizmeti de sunuyoruz. Seker, tansiyon, kolesterol gibi önem tasiyan degerleri ölçümlerini saglik isleri ekiplerimiz yapiyor. Biz dört duvar arasi, halktan uzak bir belediye degiliz. Sinirlari kaldirdik, yasli-genç, zengin-fakir demeden herkes hizmetlerimizden faydalanacak, çadirlarimiza gelip rahatça bilgi alabilecek, isteklerini sikayetlerini rahatça anlatabilecek. Kimse unutmasin ki ilçe halkinin yasam standartlarin yükseltmek için çalisan varini yogunu ortaya koyan bir belediye yolunda çalismalarimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtari Çaglar Isik da Belediye Baskani Necattin Demirtas’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA