Bakan Karaismailoglu'dan Aksaray'in Ulasim Projelerine Tam Destek

Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, Aksaray’in ulasimini ilgilendiren konulari aktarmak üzere Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Bakan Karaismailoglu'dan Aksaray'in Ulasim Projelerine Tam Destek
Sehre ulasim alaninda yeni yatirimlar kazandirmak ve vatandaslarin beklentilerini karsilamak adina geçtigimiz günlerde Ulastirma ve Altyapi Bakanliginda birtakim ziyaretler yapilmisti. Bu ziyaretlerde sehrin genelinde bulunan karayollari agindaki yollarin durumu ile karayollari agina alinmasi gereken yollar, sehir giris-çikisinin düzenlenmesine yönelik yapilan projeler ve ilçe baglanti yollarinin yapilmasi konulari masaya yatirilirken, Belediye Baskani Evren Dinçer’in Bakan Karaismailoglu’na yaptiklari bu ziyarette de üzerinde çalisilan ulasim konularinda gelinen son noktalar degerlendirildi.

Yapilan ziyaret ile ilgili açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Evren Dinçer, “Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Adil Karaismailoglu’nu ziyaret ettik. Sehrimizi gelistirecek, büyütecek ve vatandaslarimiza ulasim kolayligi saglayacak birçok konuyu görüstük. Sehrimizin ulasimini ilgilendiren konularini geçtigimiz günlerde yaptigimiz bazi ziyaretlerde dile getirmistik ve üzerinde çalismalara baslamistik. Bugün yaptigimiz ziyaret ile de Bakanimizla sehrimizin ulasimi noktasinda yürütülen çalismalarin istisaresini gerçeklestirdik. Bakanimizdan sehrimizin gelecegini ilgilendiren çalismalarin yapilmasi noktasinda yeni projelerin sözünü aldik. Ilgi ve alakalarindan dolayi Sayin Bakanimiza ve Milletvekilimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA