'15/07 Safak Vakti' Filminden Ilk Fotograflar Yayinlandi

15 Temmuz darbe girisiminde Fetullahçi Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarina direnen Türk milletinin ortaya koydugu destansi mücadeleyi anlatan "15/07 Safak Vakti" filminden set arkasi ilk kareler yayinlandi.



15 Temmuz Sehitler Köprüsü ve Çengelköy'de darbecilere karsi direnen vatandaslarin gerçek hikayelerinden esinlenilen film, pastane isleten Cevdet (Erkan Petekkaya) ve çocuklarinin öyküsünü merkeze aliyor.

Çarpici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu, müzikleri ve dekoru ile dünya çapindaki dev prodüksiyonlarla boy ölçüsecek sekilde çekilen film, Türkiye genelindeki 390 sinema salonunda 15 Temmuz Persembe günü gösterime girecek.

Yönetmenligini Volkan Kocatürk'ün üstlendigi filmde Erkan Petekkaya'ya, Baran Bölükbasi, Tugay Mercan, Serkan Ercan, Nazan Diper, Aslihan Karalar, Doga Özüm, Ferhat Yilmaz, Deniz Bolisik ve Hatice Sibel Aytan'in yer aldigi zengin bir oyuncu kadrosu eslik ediyor.

Yapimciligini Rafadan Hayat Film, ortak yapimciligini ise TRT'nin üstlendigi film, uluslararasi bir dagitim ve tanitim kampanyasiyla vizyona girecek.

Kaynak: AA