Yasli Adamin Ölümü, Evine Giren Sinekler Sayesinde Ortaya Çikti

Antalya’da evinde yalniz yasayan 65 yasindaki adam, kanepenin üzerinde ölü olarak bulundu. En son 1 hafta önce görüldügü belirtilen yasli adamin ölümü, odadan gelen koku ile pencereden içeriye sineklerin yogun bir sekilde girmesiyle ortaya çikti.

Yasli Adamin Ölümü, Evine Giren Sinekler Sayesinde Ortaya Çikti
Olay, dün 16.30 siralarinda Muratpasa ilçesine bagli Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi üzerindeki bir apartmanin 4’üncü katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yalniz yasayan Hikmet Kansu’nun (65) evinden koku geldigini fark eden Ogulcan Candan, balkona çikip Kansu’nun evine dogru bakinca içeriye sinekler girdigini fark etti. Durumdan süphelenen Candan, 112 Acil Çagri Merkezini aradi. Ihbarin ardindan olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Bir polis memuru esliginde bir polis memuru esliginde merdivenle evin balkona girdiginde, Kansu’nun yerde hareketsiz yattigini gördü. Evin kapisinin açilmasiyla içeriye giren saglik ekipleri ise Kansu’nun hayatini kaybettigini tespit etti. Tüm bu olanlari ise apartman sakinleri ile sokaktaki vatandaslar merakla izledi.

Ilk belirlemelere göre vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi bulunmayan yasli adamin cenazesi, ölüm nedeni arastirilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

“Balkonda otururken sineklerin girip çiktigini gördüm”

Yasli adamin evinden gelen koku ile içeriye giren sinekleri fark eden Ogulcan Candan, “Dün aksam kardesim koku geldigini söylemisti. Ben çok fazla koku alamadim. Sabah kokunun arttigini söyledi.

Klima motorunun içerisinde kus öldügünü düsündük. Baktim içerisi temiz çikti. Balkonda otururken sineklerin girip çiktigini gördüm. Kafami uzattim koku daha da artti. Tam kapinin önünde oturmus yatiyordu. Sadece ayagi gözüküyordu” dedi.

Kaynak: İHA