Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasinda Asi Uygulamasi Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi hizmet binasinda saglik çalisanlari tarafindan asi uygulamasi devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasinda Asi Uygulamasi Devam Ediyor
Tüm dünyayi etkisi altina alan korona virüs salgini ile mücadele kapsaminda asi uygulamasi dün itibariyle Turgutlu Belediyesi hizmet binasinda basladi.

Turgutlu Belediyesi ve Ilçe Saglik Müdürlügü is birligi ile randevusu olmayip asi sirasi gelen vatandaslara belediye hizmet binasinda Biontech ve Sinovac asilari yapiliyor. 7 Temmuz Çarsamba gününe kadar sürecek olan asi uygulamasi saat 10.00-16.00 saatleri arasinda yapilacak.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, belediye hizmet binasinda görevli saglik çalisanlariyla bir araya gelerek, pandemi boyunca gösterdikleri emek ve özverili çalismalarindan dolayi tesekkür etti.

Baskan Akin, “Korona virüs salgininin bir an önce sona ererek normal hayatimiza dönebilmemiz için asi yaptirmamiz çok önemli. Turgutlu Belediyesi olarak üzerimize düsen görevi yerine getirmekten ve vatandaslarimizin en hizli sekilde asilanmasina vesile olmaktan dolayi çok mutluyuz. Ayrica pandemi sürecinin en basindan beri fedakarca çalisan saglik çalisanlarimiza bir kez daha tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA